shabab-w-bas
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

shabab-w-bas

montada shababy
 
الرئيسيةالبوابةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 رقاق بالحمه المفرومه

اذهب الى الأسفل 
2 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
eye cry
.
.
eye cry


الابراج : الدلو
عدد المساهمات : 749
نقاط : 6585
تاريخ التسجيل : 05/08/2009
العمر : 32
انثى

رقاق بالحمه المفرومه Empty
مُساهمةموضوع: رقاق بالحمه المفرومه   رقاق بالحمه المفرومه I_icon_minitimeالأربعاء سبتمبر 02, 2009 6:22 pm

الرقاق باللحمه المفرومه:

--------------------------------------------------------------------------------

المقادير:
-12 قطعه رقاق.
-1كيلو لحمه مفروم احمر.
-2بصله متوسطه مفرومه جيدا.
-ملح وفلفل اسمر حسب المذاق (2ملعه ملح صغيره,1ملعقه فلفل اسمر صغنونه برده).
-1ملعقه سمن بلدي او زبده صفراء كبيره +3ملعق زيت زره او عباد الشمس.
-1 ليتر شوربه ساخنه اي نوع شوربه.
>>>>صنيه مستديره لعمل الرقاق.

الطريقه بئي ايييييييه:
-الاول نعمل اللحمه المفرومه تتعصج وهقول ازاي نكيب البصله المفوه تتزلها علي ملعقه سمن بلدي كبيره حتي تبح لونها اصفر دهبي كده ماشي ونجيب كيلو اللحمه ونعد نقلب فيها ونحط الملح والفلفل معاها وبعدين ايه بئي يا حلوين نسيتها لحد متسوتي بتاع ربع ساعه بس .

--نجيب الصينية اللي هانعمل فيها الرقاق وندهنها بالسمن
-نسخن نوع الشوربه الموجود عندنا
-نمسك الرقاق و نغطس أول واحد في الشوربه من غير ما تلين و نحطها في الصينية و ندهنها بالسمنة أو نقطع عليها قطع صغيرة من الزبدة و بعدين نعمل طبقات تانية من الرقاق بنفس الطريقة حوالي 6طبقات و نفرد فوقه طبقة من اللحم المعصج و بعدين نحط فوقه طبقات تانية من الرقاق بنفس الطريقة ( نسقيه بالمرقة و نحطه و بعدين ندهنه بالسمنة) لحد ما نعمل برده 6 طبقات و ندهن الوش بالسمنة جيدا
-ندخله فرن متوسط الحرارة لحد ما يبقى دهبي .



__________________

للزملكويه فقط
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
احــــــــــمـــــــــــد
.
.
احــــــــــمـــــــــــد


الابراج : الاسد
عدد المساهمات : 811
نقاط : 6746
تاريخ التسجيل : 18/08/2009
العمر : 32
ذكر

رقاق بالحمه المفرومه Empty
مُساهمةموضوع: رد: رقاق بالحمه المفرومه   رقاق بالحمه المفرومه I_icon_minitimeالخميس سبتمبر 03, 2009 12:51 pm

انا بموت بس في الحته الطريه الي بيبقي فيها لحمه
غير كده مش بحب المقرمش زي باقي العيله
ناصح بضحك عليهم واكل اللحمه
هههههههههههه
تسلمي ظاظا علي التوبك
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
eye cry
.
.
eye cry


الابراج : الدلو
عدد المساهمات : 749
نقاط : 6585
تاريخ التسجيل : 05/08/2009
العمر : 32
انثى

رقاق بالحمه المفرومه Empty
مُساهمةموضوع: رد: رقاق بالحمه المفرومه   رقاق بالحمه المفرومه I_icon_minitimeالخميس سبتمبر 03, 2009 8:14 pm

هههههههه
لحمه يعععع
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
رقاق بالحمه المفرومه
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
shabab-w-bas :: المنتدى العام :: المطبخ-
انتقل الى: